Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙPS ΓΑΜΟΥ...

Bασικές ρωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον cameraman που θα αναλάβει το γάμο σας. Η Οrama weddings έχει απαντήσεις για όλες!
Η τηλεοπτική απεικόνιση των γαμήλιων στιγμών αποτελεί μοναδική ανάμνηση από αυτές. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες τεχνικές και να μονταριστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις αλλά και το ύφος που είχε ο γάμος σας.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι οι ερωτήσεις κλειδί που πρέπει να υποβάλλατε στον υποψήφιο cameraman:

1. Ποιό είναι το ύφος της δουλείας του;Κινηματογραφικό, στύλ ντοκυματέρ ή και τα δύο ώστε να ξέρετε πως θα είναι το δικό σας.

2. Διαθέτει εμπειρία στην βιντεοσκόπηση γάμων;Πόσους γάμους έχει αναλάβει στο παρελθόν; Ζητήστε να δείτε δείγμα από πρόσφατες δουλειές του.

3. Πώς συντονίζεται με έναν γαμήλιο φωτογράφο; Έχει δουλέψει ξανά με φωτογράφο σε γάμο στο παρελθόν;Υπήρξε κάποιο πρόβλημα;

4. Έχει βιντεοσκοπήσει στο παρελθόν γάμο στο ναό όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σας ή στο χώρος της δεξίωσης σας; Αν ναι, ζητήστε να σας δείξει πλάνα.

5. Πόσους άλλους γάμους έχει κανονίσει να τραβήξει την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει;

6. Ο cameraman που μιλάτε είναι αυτός που θα βιντεοσκοπήσει τον γάμος σας; Εάν όχι απαιτήστε να γνωρίσετε αυτόν που θα κάνει την λήψη.

7. Ποιους τύπους φωτογραφικών μηχανών, φωτισμού και μικροφώνων θα χρησιμοποιήσει; Πόσο νέος είναι ο εξοπλισμός; Ζητήστε του να σας εξηγήσει πως ορισμένα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την χρήση της τεχνολογίας. Υπάρχει πιθανότητα να μην καταλάβετε και πολλά, αφου θα χρησιμοποιήσει τεχνικές ορολογίες, όμως θα έχετε μια γενική αίσθηση των πραγμάτων.

8. Ρωτήστε σχετικά με το φωτισμό. Αν η βιντεοσκόπηση απαιτεί extra φωτισμό, υπάρχει πιθανότητα να χαθεί μέρος του ρομαντισμού της ατμόσφαιρας;

9. Θα υπάρχει εφεδρική φωτογραφική μηχανή & κάμερα σε ετοιμότητα (για περίπτωση ανάγκης) ;

10. Πώς χρεώνει τις υπηρεσίες του; Υπάρχουν ολοκληρωμένα πακέτα; Ζητήστε έναν τιμοκατάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου