Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

O Γάμος του Γιάννη και της Ευγενίας...

(All Wedding Clip)
O γάμος του Γιάννη & της Ευγενίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

(To videoclip του γαμπρού)

(Shooting Clip)


(Bride's Videoclip)

Ο γάμος του Γιάννη και της Ευγενίας, ήταν ένας από τους πιο ονειρικούς γάμους που παραβρεθήκαμε. Ο παροιμιώδης έρωτας τους τελικά κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας. Και ήταν τόσο άψογα σχεδιασμένος από όλες τις απόψεις που σίγουρα θα τον θυμόμαστε για πολύ καιρό.
Ο γαμπρός με τους φίλους του έκανε ένα μικρό παρτάκι με σαμπάνια στο σπίτι του, λίγο πριν το μυστήριο. Ντυμένος στο υπέροχο μαύρο σμόκιν του, λιγάκι αγχωμένος ωστόσο όπως ήταν φυσικό, δεν έβλεπε την ώρα να συναντήσει την αγαπημένη του.
Συνεργάσιμος με τους οπερατέρ και τους φωτογράφους μας, έβγαλε καταπληκτικές πόζες για το άλμπουμ του γάμου.

Η Ευγενία στο δικό της σπίτι με την οικογένεια, τους παππούδες και την κουμπάρα της, μας συγκίνησε, καθώς αγκάλιαζε τους δικούς της τρυφερά, οι οποίοι της έδιναν συνεχώς ευχές για ευτυχισμένη ζωή.
Ακόμη και αμακιγιάριστη με λιτά μαλλιά ήταν όμορφη. Όταν όμως προστέθηκαν και οι τελευταίες πινελιές, στο μακιγιάζ και το χτένισμα και φόρεσε το υπέροχο ολόλευκο στράπλες νυφικό της ήταν εκθαμβωτική. Προσιτή, γλυκιά με ιδιαίτερο νάζι στήθηκε στον τηλεοπτικό και φωτογραφικό φακό σαν σταρ του σινεμά.
Η αγωνία της για να συναντήσει τον Γιάννη, όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε.

Τελικά η ώρα του μυστηρίου έφτασε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα σε μία πανδαισία λευκών λουλουδιών, σε μία ονειρική τελετή, με αγαπημένα πρόσωπα. Η νύφη ντροπαλή με το πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της, κρατούσε συνεχώς σφιχτά το χέρι του αγαπημένου της. Τελικά είπαν το πολυπόθητο ναι και κατέληξαν αγκαλιασμένοι σε ένα τρελό πάρτυ με φίλους και συγγενείς που κράτησε μέχρι το πρωί.

Τελικά, μας έμινε η γεύση της πεντανόστιμης τούρτας, η μυρωδιά των άγριων τριαντάφυλλων και οι χαρμόσυνοι ήχοι των τραγουδιών της δεξίωσης.
Ευτυχώς τα φλας των φωτογράφων άναβαν συνεχώς και έτσι θα μας μείνει μία γλυκιά ανάμνηση από έναν ονειρεμένο γάμο.

To Shooting του ζευγαριού πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον. Εκτός από τις φωτογραφίες που βγήκαν στα σπίτια με τους συγγενείς καθώς και έξω από την εκκλησία, υπήρχε μία γενικά μία πολύ ερωτική ατμόσφαιρα!

Ο Γιάννης και η Ευγενία, ήταν το πιο χαλαρό ζευγάρι που γνωρίσαμε μπροστά στους τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς. Χαμογελαστοί, άνετοι και ευτυχισμένοι έπαιζαν μεταξύ τους δημιουργώντας σου μία έντονη διάθεση να παίξεις και συ μαζί τους. Ακόμη και ποδήλατο κάνανε στα κέντρο της πόλης, στα λαδάδικα όπου φωτογραφήθηκαν σε άπειρες στάσεις.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ένιωθες ότι δουλεύεις σχεδόν...με επαγγελματίες!

Υπήρχε πραγματικά μία χημεία που πολύ θα ζήλευαν.

Η φωτογράφηση αυτή θα μας μείνει αξέχαστη όχι μόνο για τη δημιουργικότητα αλλά και για τους ίδιους που δε σταμάτησαν να χαμογελούν, προκαλώντας μας να τους ακολουθούμε. Οι στάσεις τους ήταν αυθόρμητες και όμορφες κάτι που σίγουρα αποτυπώθηκε από τον φακό και μάλλον θα τους θυμίζει για χρόνια την αξέχαστη αυτή εμπειρία του γάμου τους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου