Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΑΜΟΥ....

H ORAMA WEDDINGS, έχει ετοιμάσει αποκλειστικά και μόνο για σας ένα πολύ χρήσιμο ημερολόγιο, έτσι ώστε την ημέρα του γάμου σας τα πάντα να είναι άψογα και οργανωμένα.
Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Προτιμότερο είναι να παντρευτείτε Κυριακή. Πρώτον το θέλει το έθιμο και δεύτερον οι καλεσμένοι σας θα είναι ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όσον αφορά στην εποχή προτιμήστε καλοκαιράκι, εάν έχετε στα πλάνα σας κάποια δεξίωση.

Χρήσιμη συμβουλή: Για να μην δημιουργήσετε συγκρούσεις με τον Ιερέα της εκκλησίας που επιθυμείτε, αποφύγετε να του ζητήσετε να κοιτάξει στο ημερολόγια του εάν κάποιες Τετάρτες ή Παρασκευές είναι διαθέσιμες για να τελεστεί ο γάμος. Τις μέρες αυτές δεν τελούνται γάμοι όπως και στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές.

Το ημερολόγιο που σας προτείνουμε είναι το εξής:
10 μήνες πριν: Για να φτάσετε στο σημείο αυτό σημαίνει ότι έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση να δεθείτε με τα δεσμά του γάμου. Ωραία, τώρα επιλέξτε την περιοχή όπου θέλετε να τελεσθεί το μυστήριο σας και διαλέξτε μια από τις εκκλησίες, που θα βολεύει εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας

9 μήνες πριν:Αν εντοπίσατε την εκκλησία, κλείστε την, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

8 μήνες πριν: Επιλέξτε νωρίς το χώρο της δεξίωσης.

7 μήνες πριν: Επιλέξτε τους κουμπάρους σας.

6 μήνες πριν: Εάν έχετε περιττά κιλά ξεκινήστε τη δίαιτά σας.

5 μήνες πριν: Προχωρήστε σε συμφωνία με το φωτογράφο και τον βιντεολήπτη και καθορίστε που θα γίνει η φωτογράφιση.

4 μήνες πριν: Επιλέξτε κοστούμια, νυφικά, βέρες, γαμήλιες τούρτες και προσκλητήρια.

3 μήνες πριν Καλύψτε το κενό που αφήσατε , δηλαδή πρόβες νυφικού και τα συναφή.

2 μήνες πριν: Πάρτε τα προσκλητήρια σας και καθορίστε πλέον ποιους θα καλέσετε, εάν θα καλέσετε κάποιους χωριστά για το τραπέζι και κανονίστε τις άδειες γάμου.

1 μήνα πριν : Ξεκινήστε να καλείτε τον κόσμο.

3 εβδομάδες πριν : Είστε έτοιμοι πλέον να δείτε που θα κάτσουν οι καλεσμένοι στο τραπέζι σας, καθώς και ποιοι θα έρθουν στο γάμο ή όχι. Τελευταίες πρόβες.

2 εβδομάδες πριν : Κάντε το τελευταίο σας κούρεμα, και για τις γυναίκες βρείτε την αισθητικό σας και κλείστε την ημέρα και την ώρα λίγο πριν από το μυστήριο του γάμου.

1 εβδομάδα πριν : Κάνετε τα τηλέφωνα σας όσον αφορά στις προετοιμασίες σχετικά με τον ανθοστολισμό, την γαμήλια τούρτα και το βίντεο-φωτογραφίες γάμου.

6 μέρες πριν :Μιλήστε με τους κουμπάρους για όλα τα διαδικαστικά

5 μέρες πριν : Διοργανώστε το bachelor party ή αφήστε τους άλλους να το κάνουν για σας.

4 μέρες πριν : Πάρτε το νυφικό και το κοστούμι από το σιδερωτήριο, φορέστε λίγο τα παπούτσια, ώστε να μη σας σφίγγουν.

3 μέρες πριν : Χαλαρώστε και απολαύστε το bachelor/hens πάρτι.

2 μέρες πριν: Εάν έχετε οργανώσει κάποιο ταξίδι ή ξενοδοχείο για παραμονή τη νύχτα του γάμου επιβεβαιώστε ότι όλα είναι έτοιμα.

1 μέρα πριν : Δείτε κάποιες μικρές, τελευταίες λεπτομέρειες.

Wedding Day : Βίον ανθόσπαρτο

1 σχόλιο:

  1. Στην ημέρα του γάμου (Κυριακή) θα διαφωνήσω γιατί η Δευτέρα είναι εργάσιμη και ίσως αποχωρήσουν αρκετοί καλεσμένοι νωρίς από τη δεξίωση. Επίσης αν έχουμε επιλέξει κάποιο κτήμα για την γαμήλια δεξίωση, θα πρέπει να ελέγξουμε και την αίθουσα αν πληρεί τις προϋποθέσεις που θέλουμε γιατί πολλές φορές ο καιρός μας χαλάει τα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή