Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ORAMA WEDDINGS...

Η ολοκληρωμένη και σωστή κάλυψη ενός όμορφου γάμου, απαιτεί μια ιδιαίτερα απαιτητική και καλλιτεχνική εργασία. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που ο καθένας ονειρεύεται να είναι ξεχωριστό και πετυχημένο.
Γι αυτό απαιτούνται ειδικές γνώσεις από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες (οπερατέρ, σκηνοθέτες, φωτογράφους, μοντέρ κ.α.) κάτι που η εταιρία μας παρέχει, αφού στο κομμάτι του γάμου διαθέτουμε εμπειρία πολλών χρόνων, γνώσεις και μεράκι για άψογη ποιότητα σε λήψεις, μοντάς και φωτογραφία.
Μπορούμε και θέλουμε να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία του νιόπαντρου ζευγαριού.
Μια μοναδική καινοτομία στο χώρο του video γάμου και βάπτισης, κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε ,είναι, ότι σας δίνεται η εξαιρετική δυνατότητα, να γίνεται ο σκηνοθέτης του δικού σας video, να επιλέξετε την μουσική, τα πλάνα, τα effects, τα animations, τους τίτλους, με λίγα λόγια, ότι περιέχει το video.
Όλες οι λήψεις πραγματοποιούνται με ψηφιακές κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με τη χρήση ειδικών εφέ μετατρέπουν την εικόνα σε πραγματικό ¨κέντημα¨.
Το υλικό σας παραδίδεται σε δισκάκι DVD, φυσικά εκτυπωμένο στο εξωτερικό του, μέσα σε ειδική θήκη-κασετίνα με το εξώφυλλο της αρεσκείας σας, καθώς διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Ο κάθε γάμος χωρίζεται σε ενότητες (Chapters), ενώ με ειδικό menu μπορείτε να απολαύετε όποια στιγμή θέλετε.
Περιέχει επίσης και ειδικό άλμπουμ φωτογραφιών από το παρελθόν του ζευγαριού στην αρχή του DVD. Το να προσθέσουμε μερικές από τις φωτογραφίες σας, στο video του γάμου σας, είτε σε μια σειρά(ακολουθούμενη η μια από την άλλη), σαν slide show, ή διάσπαρτες μέσα στο video, είναι σίγουρα πρωτότυπο και κάτι που θα εμπλουτίσει ευχάριστα το τελικό αποτέλεσμα.
Φυσικά, από μια επαγγελματική δουλειά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα γραφικά.2D/3D GRAPHICS, κινούμενα γραφικά, animations και effects, θα κάνουν το video σας να ξεχωρίσει.
Μουσική επένδυση, η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Μουσικά κομμάτια, επιλεγμένα από εσάς ή μέσα από μια τεράστια δισκοθήκη που διαθέτουμε, αφού θέλουμε να υπάρχει το
Πλάνα που εναλλάσονται γρήγορα, άλλοτε αργές κινήσεις, που συμβαδίζουν απόλυτα με τη μουσική, κοντινές λήψεις σε λεπτομέρεις (όπως το παπούτσι της νύφης, τα μάτια ή τα χείλη της), αποτελούν σήμα κατατεθέν για να δημιουργήσουμε τον δικό σας διαφορετικό και πρωτοποριακό γάμο που θα κάνει τη διαφορά.
Όλοι εμείς στην ORAMA WEDDINGS, εργαζόμαστε σκληρά για να σας παραδώσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. Επιλέξτε μας!!! Να είστε σίγουροι ότι εμείς στην ORAMA κάνουμε το δικό σας όραμα πράξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου